Dynamic Flow Yoga

met Karolien

Op zoek naar de ideale mix tussen rust in je hoofd en activeren van je lichaam? Dan is dynamic flow yoga iets voor jou! 

 

Verwacht je aan een down-to-earth yoga met veel aandacht voor een rustige ademhaling en optimale uitlijning van de gewrichten. Tijdens de lessen krijg je veel mondelinge instructies om zo veilig mogelijk in de houdingen te komen. Door je ademhaling te synchroniseren met de bewegingen ervaar je een dynamische flow die je lichaam activeert, versterkt en stretcht. Je leert je lichaam beter kennen, werkt aan een betere houding, rustigere mind en meer contact met je eigen lichaam. Breng opnieuw balans in je leven, op én naast de mat.

 

Ben je een ervaren yogi en zoek je uitdaging? Of probeer je yoga voor het eerst? De verschillende opties bij uitvoering van de houding maken de les toegankelijk voor iedereen. 

 

Elke week opnieuw krijg je de kans om de houdingen op een bewuste manier te verdiepen, te beheersen en toe te werken naar een meer uitdagende houding. Je ervaart hoe je vooruitgaat in de beheersing van de houdingen en leert op een bewuste manier de grenzen van je eigen lichaam te (her)ontdekken.

Wanneer?

De les is toegankelijk voor iedereen en duurt 60 min.

Lessenreeks van 4 lessen (afzonderlijke lessen zijn ook mogelijk):

 

Gratis proeflessen: donderdag 10/09 & dinsdag 15/09 steeds van 20u tot 21u

Lessenreeks: donderdag 17/09 - 24/09 - 1/10 - 8/10 steeds van 20u tot 21u

 

Kostprijs?

Afzonderlijke les: € 17 

Pakketprijs: € 60 / 4 lessen

Yogaprint-0796.jpg
Yogaprint-0832.jpg