top of page

Wanneer?

 • thuiskomen bij jezelf (28/11/2021)

 • beter slapen dankzij yoga (6/2/2022)

 • je lichaam in balans brengen dankzij yoga (20/3/2022)

Telkens van 10u00 tot 12u00.

Kostprijs?

 

€ 135,00 voor de 3 workshops of € 49,00 per afzonderlijke workshop

betaling via: 

 • Payconiq

 • Cash

Workshops yoga

 

Heb je zin in lekker veel zelfzorg en you-time?

We gaan aan de slag met yoga, meditatie en zelfreflectie.

De thema's:

 • Thuiskomen bij jezelf (28/11/2021)
  De laatste tijd voel je je niet helemaal top. Misschien slaap je slechter, heb je weinig energie of merk je dat je gevoeliger bent dan anders. En ergens weet je: er is iets dat niet helemaal klopt. Dat niet helemaal goed zit. Maar wat? Je kan er de vinger niet op leggen. 
  Herkenbaar? Wees welkom op de yogaworkshop ‘thuiskomen bij jezelf’ . Door deel te nemen, zet je een eerste stap naar antwoorden. Stap even uit de dagelijkse rush en routine, om tijd te maken voor jezelf. Te voelen wat er gevoeld wil worden, en te luisteren naar je eigen waarheid. 

 • Beter slapen dankzij yoga (6/2/2022)
  Wist je dat álles begint bij een goede nachtrust? Volgens slaapexpert Matthew Walker is het zelfs beter om eerst je slaapkwaliteit te herstellen, en dan pas je voedings- of bewegingspatroon. Want als je goed slaapt, beweeg je efficiënter (lees: betere prestaties en minder blessures) én blijf je ook makkelijker op gewicht.

  Je ontdekt  je hoe je via yoga je slaap kan herstellen, wat je slaapsaboteurs zijn én hoe je een fijn ritueel kan creëren voor jezelf om elke nacht te genieten van een heerlijke, herstellende nachtrust. Lig jij vaker wakker dan je lief is? Of voel je je niet uitgerust als ’s morgens de wekker gaat? Wees welkom!
   

 • je lichaam in balans brengen dankzij yoga (20/3/2022)
  Een lichaam in balans: dat is een sterk én flexibel lijf, met mobiele én tegelijk stabiele gewrichten. Een lichaam dat je voorziet van energie, zodat je kan doen wat je graag doet. Sport je vaak? Dan is de kans groot dat de balans bij jou naar kracht overhelt, en je misschien wat soepelheid mist. Zit je vaak voorovergebogen achter je computerscherm? Ook dan is balans vaak zoek. Doe je wel vaak yoga maar nooit krachtoefeningen of focus je niet op conditie: ja hoor, ook dan kan de balans overhellen naar de verkeerde kant.
  Wil jij het evenwicht herstellen? We onderzoeken we eerst hoe het gesteld is met jouw flexibiliteit, kracht, mobiliteit en stabiliteit. Om van daaruit te genieten van een yogapractice die opnieuw balans creëert.

Afsluiten doen we steeds met een heerlijke yoga nidra terwijl je lichaam ontspant in een restorative yogahouding. Za-lig!

​Schrijf jezelf in via onze online agenda.

bynouchka24062193.jpg
bottom of page